Lemon + Lime

Haft en ledig dag tillsammans med mitt hjärta. Urmys!

Kände för att prova på ytterligare ett franspar ur samlingen från Thailand idag. De visade sig dock ge mycket mer effekt än vad de såg ut i förpackningen, så de åkte väldigt fort av igen (dock inte utan att jag hunnit knäppa av en bild) (börjar vänja mig nu). Kan tänka mig att dessa kan bli riktigt snygga i någon fashionplåtning, men de var lite mycket att strosa runt i hemma.


Jag har använt:

Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Brun och vit kajalpenna, Laura Key
Mascara "Great Lash", Maybelline
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M
Ögonbrynsskugga nr 3, Mist Stockholm

Skuggorna kommer från Elevens 120-palett och fransarna är som redan nämnt, från Thailand.


Budgettips!

Sov över hemma hos mamma nu i veckan, och insåg då på morgonen att jag glömt ta med min hightechlighter! Det är en krämskugga från Make Up Store, som jag alltid lägger som grund till mina ögonsminkningar.

Kände inte för en dag i bara mascara, och skam den som ger sig. Letade runt i min väska för att hitta något kräm-/primeraktigt och beslutade tillslut att mitt Lypsyl borde duga som vikarie.

Med och utan lypsyl. Samma skugga, samma mängd.


Visst är det inte samma sak som en riktig primer, men nog gav det mer intensivitet till skuggan än om jag kört utan. Tummen upp!


Pinkie

Idag har jag slagit på stort med en rosa sminkning. Har egentligen bara slöat hemma, men ville prova ett par av mina nya lösögonfransar och då blev det som det blev. :)


Jag har använt:

Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Glitter "Super", Make Up Store
Mixing Liquid, Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Svart och vit kajalpenna, Laura Key
Mascara "Great Lash", Maybelline
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M
Ögonbrynsskugga nr 3, Mist Stockholm

Ögonskuggorna är en blandad kompott från Elevens 120-palett och Tartes True Blood- palett. Lösfrallorna kommer från Thailand.

Holiday Luxury

Har sedan länge trånat efter Make Up Store's parfym Holiday Luxury, så när jag i julklapp fick lite extra fickpengar visste jag precis vart de skulle spenderas. Dofterna av rabarber, syrén och persika får mig att bli väldigt nostaligisk. De påminner om en tuttifruttiglass jag brukade älska som liten.

En riktig Madde-parfym som kommer att användas flitigt. Ett stort plus för den snygga designen på förpackningen också, den gifter sig fint i mitt badrumsskåp! :)Inte nog med att han är hemma

Min älskling har just kommit hem från Thailand, och jag bad honom att köpa med fransar om han skulle springa på det billligt. Och nog köpte han med fransar alltid!Söta underbara du! Det är precis som den gången jag sa att det skulle vara gott med en brownie, och du köper med dig en hel längd. <3

Wishing for spring

Här kommer en ljus skuggning för omväxlings skull. Skuggorna jag använt är microshadow "Muffin" (stora favoriten just nu) och "Pink Frost" från Make Up Store, samt en ljuslila skugga från Elevens 120-palett.


Min franstång är på vift. Syns det? :)

No shading- En gammal goding

Hujeda mig vad jag är förkyld. Inte nog med att jag under dagen behövt gömma mig otaliga gånger under kassan för att lyckas snyta mig, har jag dessutom börjat få en väldigt osmickrande röd näsa. Nu trotsar jag alla skönhetsregler smörjer in snoken med ett tjockt lager av Helosan. Vi kan ju åtminstone hoppas att det hjälper (och att jag inte vaknar upp med en hel radda finnar).

Tjillevippen och god natt världen!

Purple vs Gold

Nu är det bara en dag kvar tills min älskade kommer hem från Thailand. Kan inte förstå att vi varit i från varandra i tre långa veckor, det är helt sjukt länge.

Har varit hemma hos mamma det mesta av tiden, men nu i veckan började jag så småningom att "flytta hem", tills oss i Sollentuna igen. Har dock glömt mina ögonskuggspaletter hos mamma, så har varit rätt begränsad i mina sminkningar till några singelskuggor och eyedusts.


Så här blev det i alla fall idag:Jag har använt:
Microshadow "Dagger", Make Up Store
Microshadow "Muffin", Make Up Store
Microshadow "Pink Frost", Make Up Strore
Eyedust "Vampyre", Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Svart och vit kajalpenna, Laura Key
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M
Ögonbrynsskugga nr 3, Mist Stockholm
Mascara "Great Lash", Maybelline


Nu ska jag snart kila till jobbet. Tjing, tjing!

Visst är det fortfarande okej med nyårssminkningar i januari?

Idag ser jag ut såhär! Tände till på Hilen Torsgården's tips om att ha glittereyeliner på locket, så jag körde en liten härmapa på det. :) Fungerade tokbra! Rätt skönt då det inte faller på samma sätt som vanliga lösglitter kan göra.
Jag har använt:

Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Eyedust "Darkness", Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Glittereyeliner "Show Stopper", Make Up Store
En brun och en vit matt skugga från Kosmetikans 120- palett.
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M
Ögonbrynsskugga Nr 3, Mist Stockholm
Svart kajalpenna, Laura Key
Mascara "Great lash", Maybelline

Lashy

Hade lite tid att göra ingenting igår, så bestämde mig för en 1-timmes hårinpackning. Under tiden som inpackningen skulle verka kröp jag upp i min badrock framför TV4 Play. Dock dröjde det inte länge förens jag blev rastlös av att bara sitta stil. Därav åkte sminkpenslarna, strass-stenarna och lösfrallorna fram.
Så det kan gå.. :)

Dagger

Huvudet har inte riktigt varit på sitt skaft idag och jag höll på att åka iväg till jobbet en hel timme för tidigt. Fick där med en hel tid över så passade på att fota dagens sminkning.

Vete tusan hur andra lyckas få till så fina sminkbilder, för jag lyckas så sällan. De blir gråa, oskarpa och den nedre bilden har en osmickrande röd nyans. Me don't like. Den som vill bjuda på en fotokurs får gärna säga till!Färgerna jag använt kommer alla från Make Up Store. Det är microshadow Dagger (den guldiga), Zone (den gröna), Muffin (den ljusa) och eyedust Goldglow (den ljusa lösskuggan).


RSS 2.0