Maria F

Nu äntligen kan jag publicera bilder från plåtningen förra helgen tillsammans med Maria och Ottilia. De här bilderna är från den första delen av dagen (innan Maria fick byta om till något varmare byxor, och en uppdatering på sminket gjordes på McDonalds).

Foto: Ottilia Lindell
MUA: Madelene Karlson
Modell: Maria F- ZAP MODELS

Greenish

Jobbade ett kort kvällspass idag mellan 5 och halv 9. Efter det låg det i planerna att det skulle bli utgång, men det fick dessvärre skjutas på till helgen. Det var däremot inget jag visste om när jag make'ade mig i tidigare idag, så därför har Hemköp fått smaka på färg!

Grönt är den färg jag känner mig snyggast i och trivs bäst. Passar oss väldigt bra som har bruna ögon!

Jag har använt:

Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Eyedust "Gold Glow", Make Up Store
Eyeshadow "Zone" och "Pink Frost", Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Eyeshadow "Moonlight", Mist Stockholm
Vitt glitter med grönt skimmer (namnet har tyvärr suddats bort), Mist Stockholm
Mascara "Great Lash", Maybelline New York
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M
Brun och vit kajalpenna, Laura Key

Resterande skuggor från Elevens "Colour Eyeshadow"- palett.


Just Black

Det är mycket naglar nu, men jag är nog i en sådan period! Detta enkla svarta (men ack så snygga) lack är ett av mina favoriter och kommer från Depend. Passar till allt!Tips! Vägrar ditt lack att torka i den takt du vill? Håll fingrarna under iskallt vatten någon minut, det snabbar på processen!

Grey+ Green

Nu kommer en lite grådassig bild på gårdagens makeup (glömde den lilla detaljen att slå på blixten), så färgerna gör sig inte riktigt rättvisa.
Jag har använt:

Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Eyeshadow "Moonlight", Mist Stockholm
Mascara "Great Lash", Maybelline New York
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M
Brun och vit kajalpenna, Laura Key

Skuggor från Elevens "Colour Eyeshadow" och"Ultra Shimmer"- paletter.

Late Sunset

I klädväg är mina signaturfärger vitt, grått, svart och åter svart. I nagelväg däremot är det sällan jag inte bär något färgsprakande!

Denna orange:a favorit kommer från Kicks egna märke och heter "Late Sunset". Två lager behövdes visserligen för att bli heltäckande, men lacket torkade fort och får helt klart ett godkänt!

 


Saturday

Skulle haft en fotografering idag som jag sett fram emot väldigt mycket, speciellt i sminkväg. Dessvärre ställde modellen in och kalset blev inte av. Finner inte ord för hur tråkigt jag tycker det är. Inte bara för att planering går i kras, utan också för att det är andra gången på bara en vecka som en modell ställer in en plåtning.

Hur som helst så blev jag helt plötsligt ledig idag! Ställde ingen klocka, utan vaknade av att min nattjobbande pojkvän började att peta på mig vid 12- snåret. Hoppsan hejsan, då hade man sovit i nästan 11 timmar! Till sin följd blev det en riktig latdag som precis har avslutats med Melodifestivalen. Henrik har ganska nyligen åkt iväg för jobb och jag klurar på att poppa lite popcorn och krypa ner till en film. Imorgon väntas det jobb!


Bild från gårdagen.
Foto: Ottilia Lindell


Stairs

Gör typ allt för att inte somna här framför datorn. Kom för några timmar sedan hem från årets absolut kallaste fotografering. Den som sa att våren är påväg måste ha en skruv lös, sitter fortfarande med filt och en kopp te för att försöka värmas upp. Bävar för att gå ner och handla.

Plåtningen har, bortsett från all vind och kyla, gått fantastiskt! Två sminkningar hann vi med (varav den ena uppdaterades inne på McDonalds) (flott ska det va!), och både modell- Maria och fotograf- Ottilia levererade full ut. Sjukt nöjd! Längtar efter resultatet.

Metallic

Har jobbat kväll och eftermiddag idag, och har därför ganska nyligen kommit hem. Har tryckt i mig ett par muffins till middag (Hej, jag är Ohälsan själv!), ska sätta igång och tvätta penslar, sedan blir det marsh i säng. Tidigt imorgonbitti bär det nämligen av till Fröken Lindell för plåtning!


Lyckades knäppa en dagens innan jag smet iväg tidigare idag. En skuggning jag trivs väldigt bra i, skimrigt silver!Sparkles

Det blev inte av någon fotografering i lördags. Modellen dök inte upp och då finns det inte så mycket annat att göra än att ställa in. Riktigt tråkigt!

Hur som helst så var jag ledig igår och fick inte bara tillfälle att leka av mig, jag kunde dessutom fota vid vårat fönster i dagsljus (bor väldigt litet, och min älskling som brukar sova då jag sminkar mig inför jobbet, uppskattar då inte knäpp och blixtar).

Kunde inte riktigt bestämma mig om den nedre fransraden skulle vara ljus eller mörk, därmed resulterar det i kladd på den fronten. Men det kan ni ju blunda för! :)

Jag har använt:

Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Mixing Liquid, Make Up Store
Strazz "Burgundy", Make Up Store
Eyedust "Darkness", Make Up Store
Svart och lila ögonskugga, Mist Stockholm (namnen har tyvärr suddats bort)
Eyeshadow "Moonlight", Mist Stockholm
Mascara "Great Lash", Maybelline New York
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M
Svart och vit kajalpenna, Laura Key
Lösögonfransar, från Thailand


Bildregn- Amanda Astor

Foto och redigering: Ottilia Lindell
Make- Up: Madelene Karlson
Modell: Amanda AstorBehind the scenes, fortsättning!

Nu kommer resten av BTS-bilderna från fredagens plåtning. Samtliga är tagna av Ottilia Lindell!
Fick agera hundvakt i kungastol under fotograferingen. Resväska och reflexskärm som ryggstöd är inte så pjåkigt! (.. den omsmickrande utväxten kan ni ju låtsas att ni inte ser)

Med värkande fossingar

Puh.. Äntligen är jag hemma! Dagen har bestått av jobbsökande och kvällsjobb. Är helt, helt slut! Vill ge en eloge till mina fötter som orkat stappla runt på grusiga gator i 12 cm's klackar (det är högt då man är van med Converse!).

Ska trycka i mig en macka och en stor kopp te, sedan blir det sängen och maraton på veckans Big Brother avsnitt (om jag lyckas hålla mig vaken, det vill säga). Imorgon blir det en relativt lugn dag. Är ledig och ska först och främst åka till Sollentuna Centrum för att kika på födelsedagspresent åt storasyster och pappa. Senare blir det hem och planera det sista inför min plåtning på lördag tillsammans med fotograf Ann Kykyri! Tagg, tagg, tagg!Vill förresten uppdatera angående Maroccan Oil. Mitt hår har nog aldrig haft så mycket glans, eller varit så mjukt och lätt på samma gång. Oljan är helt enkelt fantastisk, mer finns inte att säga!RSS 2.0