Fototräffen

Medverkade i storfotobloggarnas fototräff i somras. Har alldeles glömt att visa resultatet!
Foto: Lina Flodin
Modell: Natalie F
Makeup: Madelene Karlson

I större format, klicka på miniatyrerna nedan:


Tired of my own eyes

Rastlösheten tog ut sin rätt igen (är ledig rätt mycket nu). Ville göra någonting som inte var jag, så började sminka efter en inspirationsbild jag hittade via google. Något jag har väldigt svårt för är dock svart färg i vattenlinjen på mig själv. Antar att det bara är en vanegrej, men det gör i alla fall att jag inte är helt nöjd med resultatet.

Nu har jag i alla fall provat något nytt. Det känns som att jag gör samma makeuper varje dag, när jag inte sminkat någon annan än mig själv på så länge. Ska allt försöka styra upp en fotosession snart (någon intresserad? Säg till!), för så här kan jag då inte fortsätta!


Phoenix

Var ledig tillsammans med mitt hjärta häromdagen. Vad som skulle vara en städdag resulterade i att han sov länge, och iom att vi bor så litet blev jag väldigt rastlös. Tog mitt pick och pack (kaffekopp), bosatte mig inne på toaletten och började röra runt i sminklådorna istället.

Tanken var att göra något höstigt, men resultatet blev ju snarare något fågelphoenix-aktigt (det tyckte i alla fall mr. Babe, när han behagade sig att stiga upp).

Skuggorna är lite av varje från mina tre paletter (lagda på en bas av hightechlighter): Eleven, Kosmetikan och Tarte (for True Blood).


Och slutligen.. Le fågel de phoenix (eller nått!):


RSS 2.0