Someday I'll fly away

Det här är början på ett inlägg som säkert kommer att ryka inom kort.
 
Ett bra tag nu har jag känt en sån enorm prestationsångest över mitt sminkande. Har inte medverkat i en endaste fotografering sedan maj och det är inte som att det har regnat kreativitet över mina dagliga sminkningar heller. Varför? Jag är så less. Jag söker jobb som en tok men det ger inte något resultat. Jag vet att jag skulle göra mig så bra både bakom penslarna och bakom disken hos någon av kosmetikkedjorna. Varför kan jag inte få chansen att få visa det?
 
Jag följer slaviskt skönhetsbloggar, youtubekanaler och hör om bekanta som det går så bra för. Och det är som en ond cirkel. Ju mer nej jag får desto mer tyngs jag ner. Ju mer jag jämför mig med andra, desto mer tyngs jag ner. Ju mer jag tyngs ner, desto sämre levererar jag.
 
Jag vill inte säga att jag har mig själv att skylla, för jag vet själv hur jag kämpar, men jag vet också att den enda som kan ändra på den här situationen är jag själv. Det är bara det att jag har stått på samma plats ett bra tag nu. För varje steg jag tagit framåt har jag också dragits tillbaka. Jag vill ju det här så mycket.
 
Tre steg framåt skulle göra mig gott just nu.
 
 
 

RSS 2.0