Helgens plåtning- Behind the scenes

Efter en hel del otur, har min fotografering med Ann Kykyri, äntligen blivit av. Maria F stod återigen modell och vi fick en fantastisk heldag som jag hoppas resulterat i många fina bilder.

Så länge kommer här ett gäng BTS!
Long time, no see

En förfärligt dålig uppdatering. Jag vet, jag vet.

Kom för några timmar sedan hem från Nyköping. Har varit sällskap och moraliskt stöd åt min vän Mathilda som haft intagningsprov hos stadens musikfolkhögskola.

Joinade Mathilda i sångrummet för lite uppsjungningsövningar, och jisses vad nostaligiskt det blev! Kommer ihåg varje tonart och satte varje andövning som nöttes in så väl under mina år på estetlinjen. Måste, bara måste, ta tag i mitt sjungande igen. Ett löfte till mig själv ska bli att anmäla mig till Putte Nelssons kör "Sjung Nu" till hösten. Tror att det kan göra gött!

Nu har jag just ätit en tidig pannkaksmiddag och Henrik har precis åkt iväg på jobb. Själv ska jag jobba imorgon, så ikväll blir det en lugn date med mig själv, coca cola och popcorn. Helt okej!


Har varit riktigt dålig på att fota smink på sistone, men här kommer i vilket fall en gröning!
EXIT, Make Up Store

Inför plåtningen med Maria behövdes det inhandlas ett nude-läppstift. Hör och häpna, då jag inte äger något sådant sen tidigare. Det blev i vilket fall "Exit" från Make Up Store, som har en väldigt fin ljust, aprikosfärgad ton.

På Maria satt stiftet som en smäck, medans det på mig (som har en något mörkade färg på läpparna och hudton) blev lite idominvarning. Det blir att stanna i jobbväskan, men där ska det också användas flitigt!

"Exit", Make Up Store. 170 SEK.

Maria F, fortsättning

Jisses vad jag har vänt på dygnet! Har varit långledig nu fredag till måndag. Började fredagen med en sen utgång och sedan har det bara fortsatt med att somna sent och att vakna oförskämt mycket senare. Idag ställde jag klockan på 10, och det var en ren pina att kliva upp!

Nu kommer förresten ytterligare en bild från plåtningen tillsammans med Ottilia och Maria. Detta är efter påbyggnaden av smink, där jag förstärkt färgen på ögonbryn samt sotat till ögonen med mörkbrun skugga.Foto: Ottilia Lindell
Make Up: Madelene Karlson
Modell: Maria F, ZAP MODELS

RSS 2.0