Nytt!

Jag har hittat höstens finaste kappa! Är så glad, för det brukar inte vara det lättaste att hitta. Precis modellen jag letat efter, knyt i midjan och hög krage (som även kan användas som gosig luva). Och priset? €39.99 hos Newlook.

 


I'm tired of roses anyway

 

Glossybox

Tusen år senare hart även jag bestämt mig för att bli prenumerant av Glossybox. Tycker att det verkar vara ett bra sätt att både upptäcka och utforska nya produkter. Är riktigt förväntansfull till min första box som kommer i slutet av oktober!
 

I found another beat, there's no time for sleep

 
Produktlista:
Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Shimmer Cubes Palette 23 (den vita), The Body Shop
"Baked to last" eyeshadow 06, The Body Shop
"Pink Dream" eyepencil, Make Up Store
Cake Eyeliner, Face Stockholm
"Great Lash", Maybelline New York
Ögonbrynspenna "light brown", H&M
"Tri Brow Colour", Make Up Store

Depend Gellack

För er som inte redan har upptäckt Depends fantastiska gellack med LED- lampa, vill jag bara säga: Gör det!
 
Lacken sitter otroligt bra och fram för allt länge. På bilden här nedan har jag haft mitt lack i fyra dagar och inte en skråma har rubbats. Att glansen är maximal är ju också ett enormt plus!
 
 
Det obligatoriska startkitet kostar 399:- hos exempelvis Kicks, Cubus eller Åhléns. Lite saftig summa kan man tycka, men det är värt varenda krona. Topplacken säljes separat för ca 69:-/st.

Söndagsmorgon

Tudelu!
 
En sån underbar söndagsmorgon. Hasade mig upp vid 9.00, satte på mig termotofflorna, tände upp ljusen i vardagsrummet och kröp ner i soffan framför Nyhetsmorgon. Två koppar te och lyxmackor senare har jag nu öppnat locket på den lilla bärbara med reprisen av Körslaget i bakgrunden (jisses vad Anna Book kan gråta).
 
I fredags var det en riktig fredagskänsla i butiken. Alla i personalen var sminkade i temat "Smokey Rose", så sotiga ögon och mörka, lila läppar glänste i butiken. "Smokey Rose" är en doft som nyligen har lanserats hos The Body Shop. Ett nytt syskon i familjen "White Musk". Med noter av mysk, bergamott, tobak och ros. En perfekt doft till höstens mörka kvällar. Visst låter det spännande? 
 
Finns som EDP, EDT, body mist, body lotion och duschgel.
 
Klicka för större bild
Bild lånad från www.thebodyshop.se
 
 

Världens Bästa!

Team Drottninggatan i sin bästa glans. Efter en fantastisk VIP-kväll med Veckorevyns läsare i onsdags.


Colour Crush Mania

Hur gött jobb har väl inte jag? Har fått en färgcoctail med ögonskuggor från serien Colour Crush, från The Body Shop, så klart! Ett litet rouge smög sig visst också ner i sminkväskan, All-In-One Colour Shade "Macaroon".

Nu kör jag helg! Är ledig fram tills måndag, vi får se vad dessa dagar har att erbjuda. Ska allt trolla fram en sminkning snart för att visa er min nya coctail.

Från vänster ovan:
Nr 115, "Be my Clementine"
Nr 305, "Berry Cute"

Från vänster nere:
Nr 605, "Sweet Pea"
Nr 101, "Golden Girl"

 


RSS 2.0