Bodypainting
Attitudemässan

Firade Henriks födelsedag igår och kom inte i säng förrens strax efter klockan 4 i natt. Fem timmar senare ringer klockan. Då är munnen torr, huvudet snurrar och håret står åt alla håll och kanter. En redig utmaning att kliva upp, men två timmar senare befinner jag mig, tillsammans med sminknörden Josefin, på Attitudemässan.

Modevisningen var fantastisk, med designer från bl.a Fokiwa, Jofama och Nelly.

Bjuder på ett bildregn:


Blev alldelles lyrisk av all doft av hårspray, makeupartister som visade upp de senaste trenderna och modeller som strosade omkring med coola sminkningar och häftiga frisyrer. I wanna join!
Airbrushfoundation.


Cravings

En dag har jag varit ledig den här veckan. En.
För många är det vardagsmat, men för mig som på sin höjd jobbat 25h/veckan sedan studenten är det en liten chock. Najs i och för sig, tha' moneey is welcåme. Men ovant.

Idag har jag dock varit ledig och spenderat tiden med aktiviteter som disk, städ och tvätt. Nu är det så rent här att man skulle kunna äta direkt från golvet, men bara nästan. Det är inte illa!


Har förresten ett nytt craving i sminkväg (inspirerat från duktiga Frida)- ögonskuggan Club, från MAC Cosmetics.

Färgen man först ser är färgen man får då man lägger skuggan. Suddar man sedan ut den kommer nya nyanser fram. Kan ju inte bli mer praktiskt!

Lånar bilder från Frida (hoppas det är okej!) och låter de tala för sig själva:Söndag

Har lite utav en deppdag, med över tusenmiljoner saker jag borde göra.

Istället sitter jag här och gör tusenmiljoner saker jag inte borde göra. Som att t.ex fota med webbkameran och publicera blogginlägg helt utan innebörd. Jag har även googlat Philadelphiapasta- recept, även fast vi ska äta rester ikväll. Jag har tittat på Det Okända, fuskshoppat skor på Nelly (klickat kundkorgen full, men sedan stängt fönstret då siffrorna börjat skrämmas), spelat Plants Vs. Zombies samt rullat upp och ner, otaliga gånger, på Facebooks startsida.

Det är sånt jag gör när jag egentligen har över tusenmiljoner saker jag borde göra.


Franstång efterlyses!

Har mina fransar krympt, eller har en bra fransböjare verkligen så stor betydelse? Uppenbarligen det sistnämnda. Sedan min favvoböjjare från Mist Stockholm åkte i golvet, och reservarn från Kicks åkte fram, kan jag inte få mer volym på fransarna än vad sista bilden visar.

Snyft och snor..


September


November

Har förresten gett mig in på projekt Neulash igen! Använde det förra hösten och mina frallor sträckte sig nästan upp till brynen. Sedan gav jag mig på det igen i somras, dock med samma hylsa som året innan och det visade sig därför knappt något resultat.

Men somsagt, nu är jag på't igen! Sprojlans ny hylsa och med en betydligt lättare plånbok..

- Visar så snart jag ser resultat!

RSS 2.0