Premiärinlägg från nya datorn

Hallå, hallå, hallå! :)

För lönen jag jobbade häcken av mig för att få i junimånad har jag nu köpt mig en liten mini-PC. Finally, har suktat efter en länge! Kommer att ta tid att vänja sig vid den lilla skärmen och att pricka rätt bland de små tagnenterna, men vad tusan, vad gör det när man har en dator som får plats i handväskan (..Och sa jag förresten att den är rosa?) ? :)

Nästa projekt är att skaffa ett mobilt bredband, sedan kommer mina tågresor fram och tillbaka från jobbet att bli riktigt VIP.
Webbkamera har den lilla raringen också. Känner jag mig själv rätt lär det bli en del pose-bilder framöver.

Edit: Jag sitter inte näck om någon nu tror det, ett axelbandslöst linne och filt is the shit :)


Pinkie

Idag har jag gjort någonting annorlunda (för att vara jag) och gått på med en rosa ögonmakeup. Färgen är mycket starkare i verkligheten, men tyvärr trollas en del bort i kameran (och en del trollas fram, de lila påsarna under ögat är inte lika markanta i verkligheten, haha).

 


Det här har jag använt:

Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Glimmer "Eclipse", Mist Stockholm
Mixing Liquid, Make Up Store
Cake eyeliner "Black", Mist Stockholm
Mascara "Great Lash", Maybelline New York
Vit kajalpenna "All Saint White", Laura Key
Svart kajalpenna "Blackout Blask", Laura Key
Ögonbrynspenna "Light brown", H&M

Alla ögonskuggor kommer från Elevens 120- palett.


Neulash

Jag har slarvat lite med användningen av mitt Neulash, men här kommer i alla fall en före bild och en "in progress"- bild:Lite skillnad är det väl ändå? :)

Rebecca, del 2

Nu kommer ytterliggare tre bilder från min plåtning med Andreas och Rebecca. Regnet stressade hela tiden runt knuten så tidspressen för att vi skulle kunna ta de här bilderna var maxad :P Blev dock himla nöjd med slutresultatet ändå!Foto: Andreas Kettunen
Modell: Rebecca Edstrand
Makeup: Madelene Karlson (jaag!)

Pink

På naglarna just nu sitter Depends hallonkrämsfärgade lack nr 244. Definitivt en sommarfavorit! Det krävdes visserligen två lager för att nå en jämn färg, men och andra sidan behövdes ingen topplack för att få fram glansen. Den skiner som sjutton ändå! :) 


Med och utan blixt.

25 kronor på exempelvis Cubus, Kicks eller Åhléns!

Tips!

Vill dela med mig av ett litet knep till alla ögonskuggs-lovers där ute! Knepet heter: Hightechlighter.

En Hightechlighter är en krämögonskugga som fungerar på exakt samma vis som en primer. Den ger din vanliga ögonskugga en ordentlig bas som sitter, fångar upp pigmenten och får din skugga att se likadan ut likväl på ögonlocket som i burken!

Så här gör du: Smeta på ett tunt lager på hela ögonlocket efter att du lagt din vanliga bas i ansiketet. Använd en ren fingertopp när du applicerar(dock inga fingrar i burken, fånga istället upp krämen med exempelvis baksidan av en pensel). Applicera sedan din vanliga ögonskugga(med pensel av äkta hår för bäst resultat) på Hightechlightern med tryckande rörelser (dra inte!). Använd mycket skugga och se till att Hightechlightern blir riktigt mättad, det kan annars lätt bli "krämstreck" i ögongloben.


På bilden nedan ser ni samma skugga, med och utan Hightechlighter som bas (det övre exemplet är utan). Rätt stor skillad va? :P
Ett hightechlightat ögonlock.

Kostar 155 kr på Make Up Store. Jag använder mig av färgen "Platina".

Psst! Du kan även använda den som en highlight på exempelvis kindben eller på läppens amorbåge. Det trollar fram fina konturer! :)

Moonlight- No shading

En rastlös fredagkväll kan verkligen sätta sprätt på kreativiteten :P Då jag ska upp tidigt imorgon känns det rätt trist att bara tvätta av sig allt om hoppa till sängs, nu när jag flummat med det här ett tag, haha.

Nåväl! Det här har jag använt:

Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Eyeshadow "Moonlight", Mist Stockholm
Eyebrowpencil, H&M
Cake eyeliner "Black", Make Up Store
Vit kajalpenna, H&M
Mascara "Great Lash", Maybelline New York

Swarovski kristaller nr. 910, Mist Stockholm
Glimmer(glittret) har jag tyvärr inget namn på, men det kommer också från Mist Stockholm :)

Alla skuggor förutom den vita kommer från
Warm & Dark- paletten.


RSS 2.0