Amanda Astor

I helgen hade jag återigen en plåtning tillsammans med fotograf Ottilia Lindell! Denna gången stod Veckorevyn-bloggerskan Amanda Astor framför kameran.

En sjukt rolig plåtning som dokumenterades med ett helt gäng BTS- bilder.

De två första bilderna har Ottilia tagit med min systemare, resten har jag knäppt. Bjuder på resten av Ottilias bilder i ett annat inlägg!

Maroccan Oil

Jag har under flera års tid kämpat med att få långt hår. Har sparat, sparat och sparat för att sedan gå till frisören och få allt bortklippt då det blivit så slitet. Att klippa sig var tredje månad har inte heller varit ett alternativ för mig, då mitt hår helt enkelt växer för långsamt.

Därför struntar jag nu i alla regler och strejkar helt enkelt med att inte klippa mig. Nu ska jag få långt hår, och där med basta! Däremot tänker jag satsa rejält på vårdande produkter. Först fram är Maroccan Oil!


329 rikstaler för 100 ml. Jag köpte min flaska hos Nikita Hair.


Mirakeloljan som fick stor uppmärksamhet här i Sverige då den hyllades av Maria Montazami i Svenska Hollywoodfruar. Innehåller UV-skydd, är rik på vitaminer och lovar ett friskt och glansigt hår.

Återkommer med en recension då jag använt och lärt känna produkten bättre!

Back on track!

Nu är designen färdig(hoppas att alla ser den nya) och jag kan äntligen ladda upp bilder i stort format! Som jag har kämpat (Html är långt ifrån min bästa vän, det har jag bestämt fått erfara) och nu är jag äntligen färdig.

Som jag redan nämnt har jag en hel del spännande bilder att lägga upp. Börjar med resultatet från plåtningen med Ottilia och Maria!

Foto: Ottilia Lindell
Make-Up: Madelene Karlson (Me, myself!)
Modell: Maria Nordahl


Nu ska jag alldeles snart krypa till kojs, då det imorgon väntar ett riktigt långpass. Det kommer dock upp ett par tidsinställda inlägg under dagen, så håll utkik!

Ny design på G (om jag överlever alla nervsammanbrott på html)

Håller på att trixa med en ny design. Har en massa bilder jag vill publicera, men de går inte att lägga upp i den storlek jag vill ha utan att bilderna skärs av på mitten. Återkommer inom kort! :)Monday

Kör en liten härmapa på Linda Hallberg idag och smäller till med strazz-stenar och en bred eyeliner. Har även kommit någerlunda överens med Kosmetikans 120- palett. Har tyckt att dess skuggor gett med sig väldigt lite pigment och den har därför fått ligga orörd i skåpet ett tag. Idag var jag dock ute efter ett par matta, ljusa skuggor (anledningen till att jag köpte paletten från början) så jag gav den en chans. Tycker faktiskt inte att det blev så pjåkigt, även om man fick jobba lite extra för att få upp färg.
Jag har använt:
Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Strazz-stenar (numret har tyvärr suddats bort), Mist Stockholm
Nagelstenar (de små), Depend
Ögonfranslim, Make Up Store
Brun och vit kajalpenna, Laura Key
Mascara "Great Lash", Maybelline
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M

Ögonskuggor från Kosmetikans 120- palett "Warm & Dark".

BEHIND THE SCENES

Fortsätter med en hel drös BTS- bilder. Samtliga är tagna av Ottilia Lindell!


PHOTOSHOOT

Nu är jag hemma efter en alldeles fantastisk dag fylld med foto och smink! Tillsammans med fotograf Ottilia Lindell och modell Maria Nordahl har jag haft en heldagsplåtning här i Stockholm.

Dagen började såklart med smink runt 10 snåret. Sedan begavs det av till Gamla Stan, där stackars Maria fick posa järnet med en hel del Stockholmsturister som publik. Runt klockan 15 vandrade tre frusna tjejer (en nära att bli halt, efter att ha stapplat runt i 15 cm's klackar på Gamla Stans hala kullerstengator) in på ett närliggande fik för lite värme och en sen lunch.
Jag är inte sur, är bara vääldigt angelägen att få Marias ögonbryn på plats.


En liten sneakpeak på den färdiga makeupen.


Seriösa klubben (varför bära rekvisitan, när man kan ha den på huvudet?)!


Färg i februarimörkret

Idag har jag varit ledig och lekt på lite extra. Tog tillfället i akt och testade mina nya strazz "Burgundy" från Make Up Store (teckade medlemsskap sist jag var där och handlade, fick då dessa strazz tillsammans med annat smått och gott i en goodiebag).
Jag har använt:


Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Strazz-stenar "Burgundy", Make Up Store
Ögonfranslim, Make Up Store
Brun och vit kajalpenna, Laura Key
Mascara "Great Lash", Maybelline
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M
Ögonbrynsskugga nr 3, Mist Stockholm
Ögonskugga "Moonlight", Mist Stockholm

Resterande skuggor kommer från Elevens 120- palett.

Improv Everywhere

Jag bara måste dela med mig av ett par underbara youtubeklipp. Det är ett gäng som chockar på ett väldigt annorlunda, musikalist vis. Vill inte säga så mycket mer, ni måste se själva!

Som den lilla musikaltok jag alltid varit, hade jag säkert joinat in om jag varit på plats. :)

Foto med Ottilia

Skulle egentligen haft flera plåtningar nu i helgen tillsammans med fotografen Ottilia Lindell, men det blev av olika anledningar inte av.

Men icke skall man deppa! Spacklad och klar åkte jag ändå hem till Ottilia, övervann mina fobier och körde en miniphotoshoot med mig själv framför kameran istället. Duktiga Ottilia skojade och tjoade så att även jag (troligen Sveriges mest kameraskygga person) blev någerlunda bekväm framför blixtar och lins. Blev riktigt nöjd med bilderna hon knäppte av!

Foto: Ottilia Lindell 
Makeup: Madelene Karlson (såklart!)


Neulash- resultat!

Hej och hallå!

Insåg här om dagen att det är väldans vad mina fransar har växt, även fast det var över en månad sedan jag slutade med Neulash. Kan ju helt klart bara konstatera att det fungerar!

Glömde helt att ta en "före"- bild med mascara på, så fick rota lite i mapparna och fick i alla fall fram en som duger bra. Man ser åtminstone skillnaden!


Före Neulash:
Efter Neulash:
Är så otroligt glad över mina fransar just nu. 895 kr kostar en tub på 3.2 ml (räcker i ca 2 månader om du använder på både övre- och undre fransrad) och det är värt varenda krona. Så otroligt skönt att det faktiskt är mina egna fransar som är så långa, och inte någon dum fransförlängning. :) 

RSS 2.0