Sommar

Sitter och gnager på en gurka. Började min två veckors semester i måndags och sedans dess har jag knappt gjort något som kan kallas nytta. Har sovit i snitt 10h/natt, shoppat loss på sommarrean och spenderat de första slantarna från vår SKTNL(sparkassa till ny lägenhet) på Ikea. Det blev lite ny köksutrustning och annat smått och gott. Har bestämt oss för att inte röra något av det nya, förens det står upp-packat och klart i det nya köket. Kommer att bli så underbart!

Då jag knappt haft något planerat inför semestern så börjar rastlösheten allt komma smygandes. Men det är bra, har saknat att vara rastlös. Och om morgonen vaknar jag tidigt och somnar sedan om, bara för att jag kan. Också det underbart!
Lördag

Är alldeles för pigg för att gå och lägga mig, men har samtidigt ingen lust att hitta på något vettigt att göra. I en timme har jag säkert suttit här och klickat mig fram och tillbaka till diverse bloggar, jobbsidor och Facebook där i mellan. Regnet smattrar mot fönsterbrädan och det blev mörkt redan vid 22.

Längtar så otroligt till flytten i augusti, kan knappt tro att det är sant. Äntligen ska jag och min absoluta favoritmänniska få starta upp ett riktigt hem. Vårat hem, så som vi vill ha det. Inget mer provisoriskt. Det här är vi värda!

Det är nästan så att jag blir trött på mig själv av allt prat om nya lägenheten. Eller nej, det blir jag så klart inte, men jag kan tänka mig att männsikorna runt mig kan bli det. Men jag är så glad. Så himla, himla glad. ÄNTLIGEN!

Försöker att minska regnrusket med en solig bild. Förra lördagen. Grabbarna Grus, en syster och ett soligt Rålis!


RSS 2.0