Pinkie

Idag har jag slagit på stort med en rosa sminkning. Har egentligen bara slöat hemma, men ville prova ett par av mina nya lösögonfransar och då blev det som det blev. :)


Jag har använt:

Hightechlighter "Platina", Make Up Store
Glitter "Super", Make Up Store
Mixing Liquid, Make Up Store
Cake Eyeliner "Black", Make Up Store
Svart och vit kajalpenna, Laura Key
Mascara "Great Lash", Maybelline
Ögonbrynspenna "Light Brown", H&M
Ögonbrynsskugga nr 3, Mist Stockholm

Ögonskuggorna är en blandad kompott från Elevens 120-palett och Tartes True Blood- palett. Lösfrallorna kommer från Thailand.

Kommentarer
Postat av: emma

sablans fin sminkning !! :)

grymt snygg bild :)

hoppas du får en bra lördagskväll :) kram

2012-01-14 @ 18:09:56
URL: http://makeupisglam.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej sötnos,

Nu är det tävlingsveckor på bloggen! Jag har tävlingar varje dag och jag har redan 6 stycken uppe! Så kika in och var med, du har ingenting att förlora ju. :) Det är ganska stor chans att vinna eftersom och det är inte många som är med och tävlar.Tävla om ett läderarband (ingen är med hittills) http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-laderarmband-fran-onyxswedense.html#commentTävla om presentkort på väskaffär!(8 är med hittills) http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-400-kr-pa-vaskor.html#commentVinn ungdomsbok (4 är med) - http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-ungdomsbok-tavling-1-av-2.html#commentVinn vikbara ballerina (15 st är med hittills) - http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-vikbara-ballerinaskor-fran-damn-heels.html#commentSvara på dessa två frågor och vinn en länkning som alla min läsare kommer se (en är med ännu) - http://socosy.blogg.se/2012/january/make-up-store.html#commentVinn skal till valfri mobil AVSLUTAS IMORGON (16 st tävlar hittills) - http://socosy.blogg.se/2012/january/utkast-jan-9-2012.html#commentOCH KOM IHÅG DET KOMMER TÄVLINGAR VARJE DAG!

Om du följer mig på bloglovin’ så missar du inget, och om du lämnar en kommentar med vilket nummer som följare du blev så lägger jag såklart till dig med.

KRAM

WWW.SOCOSY.BLOGG.SE

2012-01-15 @ 18:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0